طبق تجربهی ۸ سالهی آیریسک در طبقهبندی مدارس و استانهای کشور، مشاهده شده است که مهمترین عامل در عدم توزیع مناسب موفقیت المپیادی، ناآشنایی مسوولین آموزشی با مسر و برنامهریزی المپیاد و توقعات نابجای آنها از دانشآموزان است. دیده شده که هزینههای هنگفتی در دورههای کوتاهمدت و کمبازده استانی صرف میشود که فقط جنبهی نمایشی دارند و معمولا خروجیهای مناسبی از آنها دیده نشده است، یا منابع المپیادها بدون هیچ گونه هدف خاصی تهیه میشوند و در یک موضوع خاص چندین منبع همارز در اختیار دانشآموز قرار داده میشود در صورتی که در موضوع دیگری خلاء کتابهای مناسب وجود دارد. در کنار این موضوع مدارسی هرچند در مناطق محروم که تفکر المپیادی در آنها شکل گرفته و دید دانشآموزان و مدرسین بهبود یافته است، نتایج درخشانی را در عرصهی کشوری و بینالمللی به دست آوردهاند.
آیریسک طبق هدف خود در گسترش صحیح فرهنگ المپیادی، در چند سال گذشته با بیش از ۸۰۰ دبیرستان از سراسر کشور همکاری داشته است و سال تحصیلی آینده نیز در کنار مدارسی که تصمیم جدی دارند مسیر درست المپیاد را طیکنند، خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر به ادامهی مطلب مراجعه نمایید.
در طرح اطلاعرسانی و گسترش المپیاد مراحل زیر طی میشود:
- یکی از دانشآموزان یا مسوولین مدارس فرم همراهی آیریسک [+] را با دقت و کنترل صحت اطلاعات تکمیل میکند.
- پس از بررسی اولیه، از طرف آیریسک با دبیرستان تماس گرفته میشود و مشخصات تکمیلی مسوولین آموزشی در کنار سوابق المپیادی دبیرستان ثبت میشود.
- مشخصات دبیرستان در لیست همراهان آیریسک قرار میگیرد.
همراهی دبیرستان و آیریسک چه فوایدی برای مدرسه دارد:
- ارسال اخبار المپیاد توسط پیامک
- ارسال روزنامههای دیواری المپیاد
- ارسال پوسترهای انگیزشی و برنامهریزی برای دانشآموزان
- ارسال محصولات تازهی المپیادی
- شرکت مدارس همراه در آزمونهای آزمایشی آیریسک با شرایط بهتر
- ارسال کتابها و محصولات المپیادی برای مدارس همراه با شرایط بهتر
- برگزاری دورههای آموزشی و مشاورهای برای مدرسین و مسوولین آموزشی مدارس همراه
- برگزاری کلاسهای آموزشی و همایشهای المپیادی برای دانشآموزان
- و …
فرم همراهی مدارس المپیادی با آیریسک